И градоначалникот Јанчев се приклучи во мерката „Мој ДДВ“ - Остварениот поврат ќе го донира
04-10-2019 РЕГИОН

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев денеска соопшти дека повратот којшто го остварува преку мерката „МојДДВ“ ќе го донира во хуманитарни цели.

 

Јанчев го стартуваше вториот квартал од мерката враќање на 15 % од пресметаниот ДДВ кај граѓаните, преку апликацијата.

 

„Секој денар е важен! Посебно кога е наменет таму каде што најмногу треба! Градоначалникот Јанчев познат и по своите хумани дела, денеска најави дека повратот којшто го остварува преку МојДДВ ќе го донира во хуманитарни цели!

Додади коментар