Изменет режим на сообраќај во центарот на Кавадарци
13-06-2019 РЕГИОН
 
Се известуваат жителите на Општина Кавадарци дека ќе има изменет режим на сообраќај во централното градско подрачје во деновите 15.06.2019 ( сабота ) и 16.06.2019 ( недела ).
 
 Во сабота поради настанот #ВежбаОдлученУдар односно презентацијата на опрема и возила на армијата на РСМ и армијата на САД која ќе биде на градскиот плоштад во периодот од 16:30 до 21 часот ќе бидат затворени за сообраќај следните улици:
 
- ул.Тиквешко востание до ул.Миле В'чков 
 
- ул.Илинденска делот од плоштадот до стара автобуска
 
-ул.Мито Хаџи - Василев Јасмин 
 
- ул.7ми Септември.
 
 
Во недела поради вториот по ред Кавадаречки ноќен маратон, во периодот од 17 до 22 часот ќе бидат затворени за сообраќај следните учлици:
 
 
- ул.Тиквешко востание до вториот триаголник
- ул.Страшо Пинџур 
- ул.Илинденска
ул.Моша Пијаде.

 

Додади коментар