Започнува присилно отстранување на лимените гаражи
23-07-2019 РЕГИОН

Oпштина Кавадарци денеска ги информираше граѓаните дека рокот за отстранување на лимените гаражи е изминат.

 

 

„ Денес службите започнуваат со присилно отварање на гаражите а истите и ќе бидат отстранети доколку сопствениците на постапат по дадените насоки. Трошоците околу отстранувањето ќе си ги сносат сопствениците. Воедно службите на Општина Кавадарци не одговараат доколку настане некоја штета при интервенирањето “ се вели во известувањето од општината.

 

 

Додади коментар