Жителите од Голи Оток денеска без вода
15-08-2013 РЕГИОН

Жителите од реонот на „Голи Оток“ денеска во периодот од 8-12 часот ќе останат без вода за пиење поради испитување на притисокот во водоводната линија и синхронизирање со СКАДА системот.

Ваквата акција е со цел да се подобри водоснабдувањето и ќе се реализира во повеќе реони, како и во селата кои се снабдуваат со вода од системот Лукар.

А.ДShare

Додади коментар