Градоначалникот Јанчев на терен по невремето во Кавадарци
17-06-2019 РЕГИОН

По силното невреме кое ја зафати Општина Кавадарци , Градоначалникот Митко Јанчев беше излезен на терен заедно со службите за интервенција.Сите нанесени штети се навремено санирани - се вели во известувањето од кабинетот на Јанчев.

Екипи на територијалната против пожарна единица и на ЈП Комуналец работеа на испумпување на атмосферска вода која по поројниот дожд навлегла во подрумски простории и останати објекти.

 Додади коментар