Вонредна крводарителска акција во Кавадарци
15-06-2020 РЕГИОН

Општинската организација на Црвен Крст Кавадарци во среда на 17 јуни ќе реализира вонредна крводарителска акција цо Кавадарци, поради зголемените потреби од крвни единици. 

Акцијата ќе се спроведува во периодот од 9 до 14 часот во просториите на Домот на културата „Иван Мазов Климе“. 

 

Се повикуваат сите хумани граѓани да се вклучат во акцијата и да даруваат крв.Share

Додади коментар