(ВИДЕО) Јанчев на средба со невладините организации во Кавадарци
28-04-2021 РЕГИОН

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев денеска имаше работна средба со претставници на невладините организации во општината. На оваа средба се бараа начини за зајакнување на капацитетите на невладиниот сектор.

 

„Граѓанскиот сектор на општината, а и мене лично како градоначалник, ни е важен сегмент во нашето градско урбано живеење. Без силно граѓанско општество – нема ни демократиja- рече Јанчев. 

 

 Share

Додади коментар