(ВИДЕО) Ченто - биографија низ фотографија
17-11-2017 КУЛТУРА

 

Денеска во Музеј галерија Кавадарци беше отворена изложбата на фотографии насловена: Ченто - биографија низ фотографија чиј автор е Рубинчо Белчески.

 Share

Додади коментар