(ВИДЕО) Хидролошката состојба е неповолна за земјоделското производство
15-05-2017 РЕГИОН

Лоша е хидролошката состојба во земјава. Тоа многу негативно ќе се одрази врз земјоделските култури - оценува проф. д-р Ристо Вучков. Празните хидроакомулации уште сега најавуваат проблеми во земјоделското производство.

А.Д

 Share

Додади коментар