(ВИДЕО) Отворена изложба на мозаици во Кавадарци
10-04-2017 КУЛТУРА

Денеска во галеријата при домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци беше отворена изложба на мозаици од бугарската ликовна уметница Димитрина Гошева.

 Share

Додади коментар