(ВИДЕО) Едукативна работилница на „Изворска“ во ООУ „Тошо Велков Пепето“ Кавадарци
17-05-2017 РЕГИОН

Четврто одделенците од ООУ „Тошо Велков Пепето“ од Кавадарци беа дел од проектот на компанијата „Кожувчанка„ насловен „Изворска - извор на креативноста“.

 

Тие ја имаа можноста да моделираат шишиња од полимерна глина, а и да научат дека пиењето вода е од големо значење за учениците, бидејќи ја подобрува концентрацијата и е здрава навика.

 

А.Д

 

 

 

 Share

Додади коментар