(ВИДЕО) д-р Бошко Илиев пливаше маратон во Грција
08-11-2016 СПОРТ

Единствен претставник од Македонија на меморијалниот пливачки маратон во Грција беше д-р Бошко Илиев од Кавадарци. Тој говори за импресиите од овој маратон

 Share

Додади коментар