(ВИДЕО) Градоначалникот Делков одговори на обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ
05-07-2018 РЕГИОН

 

 

На обвинувањата за ребалансот на буџетот изнесени на прес конференција од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Неготино, денеска одговори градоначалникот, Тони Делков.

 Share

Додади коментар