(ВИДЕО)„Партнерство за подобра бизнис регулатива во Македонија“
17-05-2017 РЕГИОН

 

Претставници од малите и средни претпријатија денеска во Кавадарци учествуваа на шеснаесетата инфо сесија на тема работни односи од проектот „Партнерство за подобра бизнис регулатива“. Тие имаат можност да ги искажат своите забелешки и проблеми околу законската регулатива со кои се соочуваат.

 

Проектот е финансиран од Владата на САД; со цел да се даде подршка за економски раст, преку ублажување на притисокот врз малите и средни претпријатија кои се погодени од честото менување на законската регулатива.

 

А.Д

 Share

Додади коментар