(ВИДЕО)- Откажан дочекот на нова година на градскиот плоштад во Кавадарци
26-12-2016 РЕГИОН

И општина Кавадарци одлучи да го следи трендот,  парите наместо за дочек на новата година да се пренаменат за хуманитарни активности. 

 Share

Додади коментар