„Вуко Каров“ по 21-ви пат
21-07-2021 СПОРТ

ВО НЕДЕЛА, 25 ЈУЛИ НА ТУРНИРОТ КЕ УЧЕСТВУВААТ ГФК ТИКВЕШ, СКОПСКИ ВАРДАР И ПРИЛЕПСКА ПОБЕДА

 

Во недела, 25 јули ке се одржи 21 издание на традиционалниот меморијален фудбалски турнир „Вуко Каров и тиквешките фудбалски легенди“. Годинава покрај домаќинот Тиквеш на турнирот ке учествуваат и екипите на Вардар од Скопје и Победа од Прилеп.

 

Ке се игра по италијански систем, секој со секого по едно полувреме. Турнирот ке започне во недела од 16.30 ч. а обезбедени се и традиционалните награди за најдобрите.

 

М.В.Share

Додади коментар