Средните училишта од Кавадарци ги објавија термините за првиот училиштен час

Трите средни училишта од Кавадарци ги информираат  средношколците дека во понеделник на 2 ри септември првиот училиштен ден од учебната 2013/2014 година им започнува на средношколците од прва и трета година во 8 часот, а на средношколците од втора и четврта година од 11 часот. Среќна и успешна година на средношколците им посакуваат трите средни училишта од Кавадарци.Share

Додади коментар