Oд недела летно сметање на времето

Во недела (29-ти март), во 2 часот наутро, Република Македонија ќе премине на летно сметање на времето.

 

Стрелките на часовникот во недела треба да се поместат еден час напред и наместо 02 да означуваат 03 часот.Share

Додади коментар