24 нови ковид позитивни во Тиквешијата - еден починат
15-12-2020 РЕГИОН

Поради помалиот број на тестирања викендов, се бележат и помал број на нови позитивни пациенти во Тиквешијата. Уште еден здравствен работник од Кавадарци е меѓу позитивните 18 лица во Кавадарци. Во Росоман има еден нов позитивен случај,  и пет во Неготино. 

 

„Сите се на возраст од 22 до 81 година. Има едно починато лице на 84 годишна возраст од Долни Дисан“ информира епидемиолог д-р Ристе Јовановски.

 

А.ДShare

Додади коментар