11 октомври не работен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2019година (петок), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

 

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на народното востание.Share

Додади коментар