„Повардарие“ го запре откупот
11-10-2016 РЕГИОН

Винарската визба „Повардарие“ од Неготино ги информира лозаропроизводителите од Тиквешијата дека три дена нема да врши откуп на грозје.

 

Во соопштението доставено до нашата редакција се наведува дека откупот ќе биде прекинат во деновите 10, 11 и 12 октомври.Share

Додади коментар