(ФОТО) Исчистена дивата депонија кон Тиквешкото Езеро
23-04-2019 РЕГИОН

Дивата депонија која вчера беше чистена преку акција спроведена од Општина Кавадарци, Еко живот и Тисовец денес е целосно исчистена од ЈП Комуналец. Се надеваме дека уште долго време оваа локација нема повторно да биде дива депонија.

 

 

Додади коментар