(ВИДЕО ) Панов: „Ќе побарам дополнителни субвенции за лозарите“
29-09-2016 РЕГИОН

Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов во изјава за медиумите информира дека и понатаму работи на застапување на проблемите на лозарите.

 

Рече дека се разгледувале мерките со кои ќе им се помогне при годинашниот откуп на винско грозје. Нагласи дека ќе застапува дополнителна субвенција за лозарите...

 

А.Д

Додади коментар