(ВИДЕО - ФОТО) Непознато лице ги искрши семафорите во центарот на Кавадарци
13-10-2017 РЕГИОН

   

 

Вечерва непознато лице ги искрши семафорите во центарот на Кавадарци. Околу 21 часот тој почнал да фрла со камења по семафорите и успеал повеќе од нив да ги оштети...

 

 

Вечерва било искршено и стаклото од влезната врата во општина Кавадарци...

 

 

 Share

Додади коментар