(ВИДЕО) „Кавадаречката чаршија некогаш и денес“
02-09-2016 РЕГИОН

Со отворањето на изложбата на фотографии “Чаршијата во Кавадарци некогаш и денес“ започна стопанско туристичката манифестација Тиквешки гроздобер.

 

 На пладне во музеј галеријата беше отворена изложбата чии што фотографии говорат за растежот и развојот на чаршијата.

 

Aвтори на изложбата се Петре Камчевски, директор на Музеј галерија и Димитар Муреџев новинар и портпарол на општина Кавадарци. А.Д

 

 

 

 

 

Додади коментар