(ВИДЕО) „Винотек“ организираше дегустација на вино
15-02-2018 РЕГИОН

 

Во организација на здружението „Винотек“, а по повод празникот на лозарите и винарите Свети Трифун се одржа дегустација на вино и ракии од индивидуални производители.

 

Здружението со свои активности се вклучува и во одбележувањето на Свети Трифун...

 

Додади коментар