(ВИДЕО) Стотина сиромашни семејства добија пакети со храна
17-10-2019 РЕГИОН

 

На денот за борба против сиромаштијата стотина семејства од Кавадарци добија пакети со храна од Банката за храна. Веќе подолг период оваа организација заедно со општината, градоначалникот и бизнис секторот води грижа за луѓето кои не можат да си обезбедат ниту еден оброк во текот на денот.

 Share

Додади коментар