(ВИДЕО) Среќни Новогодишни празници од градоначалникот Митко Јанчев
31-12-2018 РЕГИОН

 

Честитки по повод Новогодишните празници до сите граѓани упатува градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.

 

 

 

Додади коментар