(ВИДЕО) Сотанок на регионалните стопански комори Кавадарци и Штип
04-03-2017 РЕГИОН

Со цел поголема соработка и запознавање на компаниите вчера во Kавадарци заеднички состанок одржаа регионалните стопански комори на Kавадарци и Штип.

 

На состанокот присуствуваа и претставници на локалните самоуправи Кавадарци, Неготино, Росоман, Штип и Карбинци.

 

Ви ги пренесуваме изјавите на Митко Јанчев, претседател на регионалната сопанска комора Кавадарци, Наум Барзов претседател на регионалната стопанска комора Штип и градоначалникот на Кавадарци Александар Панов.

 

А.Д.

Додади коментар