(ВИДЕО) СОЗШУ „Ѓорче Петров“ е подготвено за упис на новите средношколци
14-06-2018 РЕГИОН

 

 

 

Со неколку новини, целосно подготвено за новата учебна година и за прием на новите ученици во прва година е СОЗШУ„Ѓорче Петров“ Кавадарци. Првото пријавување и запишување во прва година е во понеделник и вторник...

 

М.М

 

 

 

Додади коментар