(ВИДЕО) Скок од 45 места за општина Кавадарци во делот на транспарентноста во работењето
14-03-2019 РЕГИОН

 

 

Од 48 на 3 то место. Ова е скок од 45 места за општина Кавадарци во делот на транспарентно и отчетно работење.

 

Градоначалникот Митко Јанчев денеска информира за овој значаен напредок на општината и нагласи дека стремежот е општината да го заземе првото место по транспарентно работење.

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар