(ВИДЕО) Се реконструира градскиот парк во Кавадарци
17-06-2020 РЕГИОН

Во тек е реконструкција на градскиот парк во Кавадарци. Ќе се обновува тревната површина на околу 5000 м2, ќе се засадат околу 1200 садници со 40 нови видови дрва и грмушки. Исто така со реконструкцијата ќе се постави дополнително осветлување и систем за наводнување.

 Додади коментар