(ВИДЕО) Свечен прием за гостите од пријателските градови на Кавадарци
11-09-2017 РЕГИОН

 

Пред почетокот на карневалот, градоначалникот на Кавадарци Александар Панов приреди свечен прием за гостите од пријателските градови на Кавадарци.

 

Панов крена здравица за бериќетен гроздобер и посака мирна кампања за претстојните локални избори.  А.Д

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар