(ВИДЕО) Санирано и смирено свлечиштето во Ваташа
21-08-2017 РЕГИОН

 

Подолг период се одвиваа градежни активности за санирање на свлечиштето кое се појави на десната страна кон крајот на селото Ваташа. Денеска таму беше градоначалникот Александар Панов кој изврши увид во завршените активности...

 Share

Додади коментар