(ВИДЕО) Ротари клуб Кавадарци меѓу нај активните
23-02-2018 РЕГИОН

 

Ротаријанците денеска го одбележуваат меѓународниот ден на ротари, 23 февруари.

 

Ротари клуб Кавадарци е меѓу нај активните во земјава. Реализирани се бројни проекти за подршка на заедницата. Погледните го разговорот со претседателката на ротари клуб Кавадарци, за ротаријанската 2017/2018, Зорица Ставрова...

 

 

 

 

 

 Додади коментар