(ВИДЕО) ПСД Орле маркираше планинарски патеки близу Михајлово
17-11-2017 РЕГИОН

 

Планинарското спортско друштво „Орле Кавадарци маркира неколку планинарски патеки близу летувалиштето Михајлово. Истите се прилагодливи според возраста на децата...

 Додади коментар