(ВИДЕО) Производителите на ракија во домашни услови бараат одлагање на акцизата
24-04-2019 РЕГИОН

Домашните производители на ракија бараат период за прилагодување пред воведување на акциза за домашно произведена ракија. За ова, тие имаа средба со пратеникот од Кавадарци, Панчо Минов, кој ги застапува интересите на производителите...

 

Додади коментар