(ВИДЕО) Почнаа подготовките за бадниковата поворка
15-12-2018 РЕГИОН

 

 

 

И годинава по повод Божиќните празници се организира Бадникова поворка.

 

Пријавувањето е започнато и сите деца можат да се вклучат во поворката...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар