(ВИДЕО) Планинарите од ПСД „Орле“ организираат искачување на Дудица
14-06-2018 РЕГИОН

 

 

Традиционалното искачување на Дудица годинава ПСД „Орле“ го организира на 23 и 24 јуни. Очекувањата се учество на околу 150 љубители на природата. Пријавувањето е најдоцна до вторник 19 ти јуни во просториите на ПСД „Орле“.

 

Додади коментар