(ВИДЕО) Панов: „Ќе се реконструира градскиот стадион“
29-08-2016 РЕГИОН

„Градскиот стадион е повторно во владение на општина Кавадарци и ќе се започне со негова реконструкција“ информираше денеска градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Додади коментар