(ВИДЕО) Панов со повик до СДСМ: Набројте барем еден проект реализиран во вашето владеење
15-03-2017 РЕГИОН

Градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов на прес конференција, одговарајќи на обвинувањата од СДСМ ги посочи реализираните проекти во новиот центар на градот.

 

Упати повик до СДСМ да кажеле јавно барем еден проект кој бил реализиран во време на нивното владеење.

А.Д

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар