(ВИДЕО) Општина Кавадарци реализира повеќе проекти од инфраструктурата
09-11-2018 РЕГИОН

 

Раководителот на секторот за локален економски развој при општина Кавадарци, Тодор Ефремов,  информира за бројни проекти кои општината ги реализира во делот на инфраструктурното уредување.

 

А.Д

 

Додади коментар