(ВИДЕО) Обиколницата „Северен булевар“ е реконструирана
06-11-2018 РЕГИОН

 

 

Заврши реконструкцијата на обиколницата „Северен булевар“.  Од денеска таа е во функција. Градоначалникот Митко Јанчев најави дека во следниот период ќе се работи на реконструкција и на следните 450 метри од истиот пат...

А.Д

 

Додади коментар