(ВИДЕО) Нема повеќе упис на дрва за огрев преку Здружението на пензионери Кавадарци
19-01-2018 РЕГИОН

 

Прекинува традицијата пензионерите од Кавадарци со огревно дрво да се снабдуваат преку Здружението на пензионери. Годинава здружението и Македонски шуми не постигнаа договор.

 

М.М

 

Додади коментар