(ВИДЕО) Неготино го одбележува денот на ослободувањето
08-11-2018 РЕГИОН

 

 

Советот на општина Неготино по повод денот на ослободувањето денеска одржа свечена седница. Градоначалникот Тони Делков ги претстави реализираните проекти, а беа доделени и наградите и признанијата „8 ми ноември“.

 

М.В

 

Додади коментар