(ВИДЕО) Над 500 пензионери од Македонија и Бугарија го славеа Свети Трифун во Кавадарци
15-02-2018 РЕГИОН

 

16 здруженија на пензионери од Македонија и пензионери од Перник - Бугарија денеска заеднички го славеа празникот на лозарите Свети Трифун во Кавадарци.

 

Организатор на традиционалната манифестација е здружението на пензионери од Кавадарци, а за истата од година во година има се поголем интерес кај пензионерите.

 

М.М

 

Додади коментар