(ВИДЕО) Навивачката група „Лозари-исток“ организираше крводарителска акција
05-12-2017 РЕГИОН

 

Во просториите на општинската зграда се реализираше успешна крводарителска акција организирана од навивачката група „Лозари-исток“. Навивачите уште еднаш ја покажаа хуманоста на дело.

 

М.М

 Додади коментар