(ВИДЕО) Минов: Повторно ќе можат да се приватизираат дворните места
23-02-2018 РЕГИОН

 

Граѓаните кои не стигнале во законскиот рок да ги приватизираат дворните места ќе ја имаат истата можност повторно. Пратеникот Панчо Минов денеска во изјава за КТВ информира дека добил позитивен одговор на неговото пратеничко прашање на оваа тема.

А.Д

 Додади коментар