(ВИДЕО) Минов: Исплатата на лозарите ќе се реализира наредната недела
31-03-2019 РЕГИОН

Пратеникот во републичкото собрание од Кавадарци, Панчо Минов, денеска во изјава за КТВ информира дека наредната недела државата ќе ја реализира превземената обврска за исплата на долгот на визбите кон лозаропроизводителите....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар