(ВИДЕО) Министерката Царовска демантира дека ќе се крателе пари за градинка во Кавадарци
31-07-2017 РЕГИОН

„Нема кратење на средства за градинка во Кавадарци“ категорично демантираше министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска. Таа нагласи дека општината требало да достави спецификација за потребната опрема за новата градинка...

А.ДShare

Додади коментар